shellac

Nyheder

Eyelash extensions:

Vi kan nu også tilbyde sinkel eyelash extensions, som syner endnu mere naturlige end flares (buketter).

Zoneterapi:

Det er med glæde, at vi nu også kan tilbyde zoneterapi i salonen.

RescueRXx fra CND

Hvad er CND RescueRXx™?
RescueRXx™ er en keratinbehandling, der er designet til at reparere svage og ødelagte negle. Behandlingen med jojoba- og mandelolie deponerer keratinproteiner på overfladen af naturneglen og tilfører fugt. RescueRXx reducerer kraftigt hvide pletter, tendens til knækkede negle og afhjælper negle der deler sig i lagene. Resultatet er sundere og smukkere negle.

Hvordan virker CND RescueRXx™?
Din naturlige negl består af keratin ligesom dit hår. CND har med udviklingen af RescueRXx™ fundet en metode til at tilføre og deponere keratinprotein (udvundet af uld) i overfladen af svage eller ødelagte negle. Dette styrker neglens naturlige keratin og virker genopbyggende i de ellers døde keratinlag.

Hvordan bruger jeg CND RescueRXx™?
CND anbefaler at ryste RescueRXx™ inden påføring af produktet. For det bedste resultat påføres CND RescueRXx™ på rene, bare negle uden produkter som neglelak, CND Shellac™, Gele eller Akryl. Produktet masseres ind i hele neglen. Vær opmærksom på den frie kant, som også skal masseres. Anvendes i op til 4 uger alt efter hvor stor skaden er.

Hvor ofte skal jeg bruge CND RescueRXx™?
For det bedste resultat bør CND RescueRXx™ anvendes mindst 2-3 gange dagligt på rene, bare negle uden neglelak eller tilsvarende.

Vil CND RescueRXx™ virke på alle typer af negleproblemer?
Nej, RescueRXx™ virker ikke på alle typer af negleproblemer. Den vil fx ikke virke på neglesvamp, infektioner, udvoksninger eller tilsvarende problemer.

Hvilke typer af negleskader virker CND RescueRXx™ så på?
CND RescueRXx™ er designet til at behandle negle der er tynde, svage, splitter, deler sig i lag eller har hvide pletter grundet skader eller slag.

Hvad forårsager skader på neglen?
Ofte skyldes skader på naturneglen slag, forkert aftagning af neglelak/gelé/akryl eller forkert anvendelse af fil, men det kan også skyldes miljømæssige faktorer som fx dehydrering efter brug af opløsningsmidler eller gamle skader i matrix, hvor den naturlige produktion af neglen finder sted.

Hvor hurtigt kan jeg forvente at se resultater?
De kliniske resultater viser at 80 % af alle testpersoner oplevede forbedring allerede efter en uges brug, men der kan gå fire uger inden resultaterne viser sig fuldt ud. Resultaterne vil variere fra person til person, og er i alle tilfælde afhængige af korrekt og regelmæssig brug 2 – 3 gange dagligt.

Hvilke typer af resultater kan jeg forvente af RescueRXx™?
Efter 4 ugers brug af CND RescueRXx™ viser de kliniske test at 80 % oplevede færre knæk og 73 % oplevede en reduceret delamination (negle der deler sig i lag).

Indeholder CND RescueRXx™ naturligt keratinprotein?
Ja, RescueRXx™ indeholder naturligt keratinprotein, der er udvundet af uld.

Dette produkt føres i 7 ml. 69 kr. og 15 ml. 229 kr.

ID Hair Herre serie:

Vi er stolte af, at kunne præsentere vores nye herreserie fra ID. Dette er en serie der består af hårprodukter, deodorant, kropsplejeprodukter og produkt til barbering.

 

Elizabeth Arden Pro:

Langt om længe er den nye professionelle hudplejeserie Elizabeth Arden PRO kommet til salonen.

Forskningssamarbejdet mellem et af verdens mest veletablerede og kendte kosmetikfirmaer, Elizabeth Arden, og en af verdens mest innovative og ledende hudplejeforskere.  Tanken bag Elizabeth Arden PRO er at tilbyde enkle, effektive hudplejerutiner og løsninger for forskellige hudtilstande med udgangspunkt i Skin Health & Beauty Pyramid™. Dette giver en dramatisk forenkling ved valg af produkter i et overfyldt, forvirrende marked med et stigende antal nye teknologier, ingredienser og påstande.

Elizabeth Arden PRO tilbyder produkter til følgende fem hudtilstande:

  • Korrigerende
  • Lysnende
  • Anti-age
  • Fugtgivende
  • Sensitiv

 

Hydrating Peel Gel 30%: Består af en kraftig, effektiv kombination af antiage- og fugtgivende ingredienser, som mælkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salicylsyre (BHA) samt antioxidanter, der forbedrer hudens fugtniveau og giver en frisk, sund og strålende hud.

 

Gør glæde af disse behandlinger ved at online booke på vores hjemmeside eller på app’en Tidtildig.nu og kan selvfølgelig også bestilles på tlf. 28567033.