Oxygen Lift

Oxygen Lift behandlingen blev kendt da Madonna fortalte at dette var årsagen til hendes ungdommelige hud. I talkshows som f.eks. Oprah og nyhedsudsendelser som CNN prøvede værterne behandlingen og med et trylleslag blev Oxygen Lift behandlingen alle de kendte Hollywood stjerners favoritbehandling. Nu har du også mulighed for at prøve den.

Oxygen Lift er en hudterapi behandling, som i løbet af kort tid reducerer fine linier, rynker og løs hud i ansigtet. Allerede efter første behandling, med en varighed på ca. 30 min, vil du mærke forskellen. Din hud vil føles blød, frisk og glat og fuld af fugtighed. Det bedste resultat vil være at tage en kur på 6 behandlinger.

En behandling starter med en afrensning af huden. Vi anbefaler at man også vælger en diamantpeeling for optimalt resultat. En intraceuticals maskine komprimerer nu luftens 18% ilt til ca. 80% koncentreret ilt. Med maskinens håndtag sprøjes serummet på huden og herefter bruges maskinens håndtag til at skabe et overtryk der presser serummet ind i huden uden at gennembryde huden. Dette kaldes en infusion og føles blot som et skønt køligt pust på huden, men er i virkeligheden avanceret teknologi. Ilt under højt tryk presser foryngelsesserummet ind i huden. Serummet indeholder en række stoffer der har stor positiv effekt på huden bl.a. Hyaluron syre, der findes naturligt i ung hud, men mængden falder med årene. Vitamin A, C, og E er antioxidanter, samtidig med at vitamin E er stærkt med til at blødgøre huden. Serummet indeholder også Grøn te, Squalene, Aloe Vera, Bisabalol, Beta-Glucan og Panthenol. Var dig mod efterligninger. Andre tilbyder også oxygen lift behandlinger, men den orignale er O2 fra Intraceuticals. Med denne behandlinger er du sikker på at få alle ovenstående ingredienser i dit serum og derfor bedste resultat.

Som en tillægsbehandling, tilbyder vi to stærke masker med effektive ingredienser der hydrerer i dybden og tilfører næring til den fine hud omkring læber og øjne. Med glat, stram, fyldig og revitaliseret hud til følge. Disse lækre masker sælges også til hjemmebrug, så man selv kan holde det gode resultat ved lige. Pris pr. stk. kr. 69,00.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>