shellac

Ansigtsbehandlinger

Det er vigtigt at man behandler sin hud godt, det danske vejr, kunstig sol og forkert brug af plejeprodukter sætter alt sammen sine spor i huden. De fleste begynder at mærke dette omkring 30 års alderen. Men det er aldrig for sent at gå i gang med at forkæle sin hud. Hos Feel Good kan vi tilbyde alt fra hurtige opkvikkere af huden, til den ultimative luksus. Der er lidt for enhver hud og enhver pengepung. Alle behandlinger afsluttes med en gennemgang af produkterne brugt i behandlingen, samt information om de produkter der vil gavne dig.

Teenager behandling

Afrensning, peeling - lettere udrensning (urenheder fjernes) – marine ansigtsmaske – afsluttende cremepleje med Aloe Vera produkter.

OBS: Tillæg ved ekstra dybderens. Der anbefales at man bruger de plejende hverdagsprodukter efter behandlingen!

Varighed: 30 min.
Pris: kr. 360,00

 

Til den travle mand/kvinde

Afrensning, peeling, damp, lettere udrensning, ansigtsmaske, ansigtsmaske, afsluttende ansigtsmassage med Sonya skincare collection, vejledning i hjemmepleje.

Varighed: 45 min.
Pris: kr. 435,00
 

Luksus ansigtsbehandling

Afrensning, peeling, damp, lettere udrensning, korrektion bryn, ansigtsmaske, ansigtsmaske, afsluttende ansigtsmassage med Sonya skincare collection, vejledning i hjemmepleje.

Varighed: 60 min.
Pris: kr. 545,00 
 

Tillægsbehandlinger til ansigtsbehandlingerne:

Med en ægte diamant peeling får du en luksuriøs, dybdegående microdermabrasion, der giver en markant forbedring af din huds glathed, klarhed og tone. En forbedring der er synlig allerede efter den første behandling og hjælper din hud til et yngre udseende, også hvis dit problem er hyperpigmentering, acne, ar eller strækmærker, en yderst behagelig behandling. For optimalt resultat forventes der en indledende kur af 5-10 behandlinger.

Pris: kr. 200,00 (fås også som singlebehandling med afrensning og afsluttende creme. Pris kr. 375,00).

Formindskning af fine linier omkring øjne,-pande eller mund.

Atoxelene er naturens botox. Behandlingen udføres ved højt tryk af rent oxygen (ilt) tilføres huden, der gør, at serummet trænger ind under det øverste hudlag. Huden vil føles strammere, linier og rynker vil være reduceret. For optimalt resultat forventes der et kur forløb af 6 behandlinger.

Pris: kr. 300,00

Behandlingen udføres også på hele ansigtet, se under Oxygen Lift (Madonna) behandling!

Elizabeth Arden PRO er en ny, professionel hudplejeserie. Forhandles udelukkende hos hudplejeklinikker og spa.

Endelig er Elizabeth Arden Pro serien kommet til Danmark.  Det er uden sammenligning de mest effektive produkter vi har testet, og er også det produkt vi anvender til dem der ønsker hurtige resultater. Der er tale om intensive AHA-produkter, hvor resultaterne kommer lyn-hurtigt. Der er tale om såkaldte ‘cosmeceuticals’ der er en sammenskrivning af ordene “cosmetics” og “pharmaceutical”. Det vil sige når et kosmetisk produkt og et medicinsk produkt mødes i et produkt. Det er den anderkendte amerikanske hudlæge Joe Lewis, som har udviklet alle produkterne.Dette giver en dramatisk forenkling ved valg af produkter i et overfyldt, forvirrende marked med et stigende antal nye teknologier, ingredienser og påstande.

Produktsortiment
Elizabeth Arden PRO tilbyder, i tillæg til forstærkende produkter til alle hudtyper, produkter til følgende fem hudtilstande:

  • Korrigerende
  • Lysnende
  • Anti-age
  • Fugtgivende
  • Sensitiv

Effektive klinikbehandlinger er også en del af denne nye, innovative serie. Professionelle kemiske peelinger forbedrer de vigtigste problemområder i huden, og er konstrueret til hurtige og synlige resultater uden irritation.

Hydrating Peel Gel 30%: Består af en kraftig, effektiv kombination af antiage- og fugtgivende ingredienser, som mælkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salicylsyre (BHA) samt antioxidanter, der forbedrer hudens fugt niveau og giver en frisk, sund og strålende hud. AHA fjerner øjeblikkeligt døde hudceller i hudens øverste lag ved at opløse forbindelsen imellem dem. Huden kommer til at se friskere og glattere ud, og celledelingen stimuleres. Det er en mild og en stærk behandling. Har du sart hud eller blot ønsker lidt ekstra fugt i huden, anbefaler vi ”THE PRESCRIPTION FACIAL”. Vil du derimod gerne have huden strammet op, fjernet pigmentforandringer eller lignende anbefaler vi penslingerne “THE POWER-PACKED LUNCHTIME PEEL” eller pakken med det hele “THE POWER PRESCRIPTION FACIAL PEEL”.

The power-packed lunchtime peel:

En introduktionspeeling, der hjælper til at balancere huden og give synlige resultater. Udviklet for at eksfoliere, fugte og jævne hudtonen. Denne hurtige peelingbehandling er fuldpakket med hudforbedrende effekter (denne behandling udføres kun efter 14 dages brug af Elizabeth Arden PRO produkterne)

Varighed: 30 minutter
Pris: kr. 495,00 (kurpakke med 6 behandlinger pris kr. 2475,00)
 

The prescription facial:

Denne hudforstærkende ansigtsbehandling, er kombineret med en afslappende ansigtsmassage med en fugtgivende maske, der også opstrammer og eksfoliere huden. Behandlingen er en eksfolierende behandling uden kemisk peeling, og er en ideel introduktion til Elizabeth Arden PRO produkterne.

Varighed: 45 min.
Pris kr. 595,00
 

The power prescription facial peel:

En fugtgivende peeling behandling, som giver resultater udover det sædvanlige. Denne intensive ansigtsbehandling giver umiddelbare og synlige hudbalancerende effekter, målrettet mod dehydreret hud, ujævn hudtype og kombineret hud. Dette er den ultimative løsning for synligt glattere hud, en fornyelseskur til ansigtet (denne behandling udføres kun efter 14 dages brug af Elizabeth Arden PRO produkterne)

Varighed: 60 minutter
Pris: kr. 695,00