Hænder, fødder og negle

Vi gør opmærksom på at, der er tale om kosmetiske behandlinger og sygdomsrelateret problemer altid vil henvises til dertil uddannet behandlere.

*Manicure*

Med vores almindelige manicure får du følgende:

- Håndbad
- Pleje af neglebånd
- Klipning og filning af negle efter behov
- Skøn fugtende creme
- plejende negleolie

Med vores luksus manicure får du følgende:

- Håndbad
- Pleje af neglebånd
- Klipning og filning af negle efter behov
- Skøn peeling af hånden med skrub
- Fantastisk fugtgivende og blødgørende maske
- Massage
- Afsluttende creme
- plejende negleolie

Udover selve manicuren har du mulighed for at få lakeret dine negle med vores systemer fra CND. De findes i mange forskellige standard farver,
men kan tillægges effekter og designs. Kom ind og se og hør om alle mulighederne. Vi har også den vindende neglelak Vinylux til vidersalg, dog kan vi ikke garantere, at vi altid har
alle farvemulighederne. Shellac tilbydes også i forbindelse med disse behandlinger, vælg mellem hel lak eller fransk.

*Shellac*

Shellac siger farvel til fortiden og goddag til fremtiden.

Shellac en helt igennem genial og gennemtænkt fusion mellem lak og gelé.

Shellac er innovation og en ny måde at tænke lak på. Et patenteret UV3 teknologisk gennembrud. Shellac kombinerer den hurtige og nemme
påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen.

Resultat op til 3 ugers fantastisk high gloss shine, en lak uden ridser, hakker og skrammer, man bliver fuldstændig afhængig.

Shellac indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater.

Alle Shellac behandlinger starter med en minimanicure, som er inkluderet i prisen.

*Design*

Ekstra flotte negle og et budskab der kommer ud – prøv en af de mange muligheder der er med dekorationer. Vælg mellem mange sjove/flotte/glitrende, dekorative eller udtryksfulde motiver og få dem påført på en eller flere negle.

*Pedicure*

Med vores almindelige pedicure får du følgende:

- Fodbad
- Pleje af neglebånd
- Klipning og filning af negle efter behov
-Lettere filning af hårdhudsområder
- Behandling af hårdhudsområder (behandling med hårdhudscreme på meget udsatte områder kan tilkøbes for 50 kr.)
- Afsluttende creme

Med vores luksus pedicure får du følgende:

- Fodbad
- Pleje af neglebånd
- Klipning og filning af negle efter behov
- Skrub af fødder
- Maske for ekstra blødgørende effekt
- Behandling af hårdhudsområder (behandling med hårdhudscreme på meget udsatte områder kan tilkøbes for 50 kr.)
- Massage af fødder med afsluttende produkt

Der er også mulighed for at få lakeret dine tånegle med Shellac, Brisa gelé eller prøve en af de sjove folier fra Minx.

*MINX*

Har du også undret dig over hvordan stjernerne og modellerne finder tid til altid at få lagt den perfekte farve eller lige det nail art design der passer til deres look… svaret er MINX.
MINX er et specielt, patenteret neglefolie, der opvarmes og derefter formes på neglen i en arbejdsgang. Det er nyt det er lynhurtigt, det ser hamrende godt ud og så stammer det naturligvis fra USA.

Alle er tilsyneladende vilde med MINX, der på rekordtid er blevet et internationalt hit. Også blandt stjernerne hvor det bliver brugt at bla. Madonna, Mariah Carey, Rihanna, Christina Aguilera, Katy perry, Lindsay Lohan, Victoria Beckham og Lady Gaga.
MINX fås i over 100 forskellige designs med forskellige motiver og glimmer til både hænder og fødder, hvilket gør det muligt at finde netop det design der passer perfekt til tøjet, temperamentet og fuldender stilen. Folien holder 2-6 dage. På fødderne op til 6 uger.

*Brisa gelé eller akryl negle*

Vi tilbyder forlængelse naturel eller med fransk kant, balancering samt backfill. Pynt af negle og meget mere.

Ikke alle har naturlige stærke negle, med CND BRISA forstærkes dine negle ca. 6 gange så meget. CND Akryl forstærker dine negle 8 gange så meget. Med begge systemer kan du få tynde og naturtro negle, både på dine egne negle eller ved forlængelse. Mange forbinder gele/akryl med den klassiske negl med hvid kant, det er også muligt at lægge glimmer, sten folie og pigmenter i geleen/akrylen. Du må aldrig vippe/lirke gele/akryl af, da du kan lave skader på din natur negl.

Som det sidste nye inden for gele’ kan du også få forstærket dine negle med Brisa Lite (shellac forstærker). Med denne gele er det ikke nødvendigt at file på naturneglen.

Skån dine negle og spar tid ! Overlad det til en professionel :) .

Vi bruger Creative Brisa Gelé, som regnes blandt de proffesionelle negleteknikere som gelésystemernes Rolls Royse. Creative Brisa Gelé er det første ægte hypoallergene gelésystem på markedet, som ikke indeholder akrylat, formaldehyd eller glutaraldehyd. Brisa har den fordel at det er lugtfrit og alsidigt, da det kan bruges både på hænder og fødder. Med denne gelé er det muligt at lave meget tynde og naturtro negleforlængelser, der let kan vedligeholdes uden at skulle files ned ellers tages af. Brisa negle bliver heller ikke gule af solen.
Det er også muligt at få lavet denne behandling uden negleforlængelse, altså en forstærkning af egne negle..

Garanti: Der ydes en uges garanti på gelé/akryl negle såfremt længden ikke overskrider 1/3 af naturneglens længde og neglene plejes med Solaroil. Gælder dog ikke neglebidere (skal påregne et tillæg på 100 kr.).
Backfill: Lille opfyldning hvor der ligges produkt på ved neglebåndet. Anbefales ca. hver 2-3. uge.
Balancering: Også kaldet opfyldning. Neglen files til, den franske kant flyttes og formen justeres så neglene igen er holdbare. Anbefales ca. hver 4-5. uge.
Forlængelse: Til dig der ønsker længere negle.
Forstærkning: Til dig der ønsker at bibeholde din egen længde. Ved fransk kant kræver det en smule længde.

Efter påsættelse af akryl negle, vil de både se og føles færdige, dog skal man være opmærksom på at akryl er 24 timer om at hærde færdig, dette betyder at man bør beskytte dem mod voldsomme slag. Akryl er mat når det hærder op, og man kan derfor vælge mellem, at lade dem forblive matte, få dem højglans poleret, eller at få lagt et lag UV gloss over.

Solarolie er her et must, det hjælper til, at akrylen hærder hurtigere.

*Negle pleje*

For at opnå den optimale holdbarhed af dine nye negle samt forbedre dine egne negle er her lidt gode råd som du bør følge:

Dine negle skal plejes med Solar Oil min. 2 gange dagligt. De første to dage bør du dog pleje dem med Solar Oil 4 gange dagligt. Dette er med til at forkorte akrylens hærdningstid. Olien trænger igennem akrylen og ned i din egen negl. Dette giver neglene større fleksibilitet og smidighed og øger dermed holdbarheden.

Brug handsker ved opvask, rengøring m.m. Rengøringsmidler er meget skrappe og udtørre både dine egne negle og akrylen. Bruger du ikke handsker, bør du straks efter bruge ekstra Solar Oil.

Brug kun den anbefalede lakfjerner. Det er vigtigt at den ikke hverken indeholder acetone eller olie da dette i værste fald kan ødelægge akrylen på dine negle.

Brug altid en blød neglebørste til at rense dine negle. Du må aldrig bruge en skarp eller spids genstand under neglene.

Du bør jævnligt korte dine negle ned og rette dem til med en fil. De fleste skader sker når neglene er for lange.

Uanset hvilket system du har valgt, er negleolie nøglen til flotte og holdbare negle. Olien plastificerer produktet og holder det tæt til naturneglen og forhindrer derved lift og knæk. Samtidig holder det produktet og naturneglen smidig.
Olien indeholder stoffer, der er celleforyngende og regenererende, hvilket modvirker ru og tørre neglebånd.

De 10 negle bud

1. Husk altid at bruge din olie mindst to gange dagligt.

2. Dine negle er ikke et værktøj.

3. Flå aldrig en negl af, heller ikke hvis den sidder løs.

4. Undgå at file ovenpå neglen, da det vil gøre den tyndere.

5. Lim aldrig på dine negle, før du har talt med din negletekniker.

6. Klip aldrig i neglene.

7. Lad der aldrig gå mere end 3-4 uger før du får et eftersyn.

8. Brug altid acetone fri neglelakfjerner.

9. Brug handsker når du skal gøre rent i længere tid.

10. Min garanti forudsætter at man ikke vælger neglen længere end den kan “bære”.
Det vil sige at den valgte længde max. må være 1/3 af neglepladsens længde.

RescueRXx fra CND

Hvad er CND RescueRXx™?
RescueRXx™ er en keratinbehandling, der er designet til at reparere svage og ødelagte negle. Behandlingen med jojoba- og mandelolie deponerer keratinproteiner på overfladen af naturneglen og tilfører fugt. RescueRXx reducerer kraftigt hvide pletter, tendens til knækkede negle og afhjælper negle der deler sig i lagene. Resultatet er sundere og smukkere negle.

Hvordan virker CND RescueRXx™?
Din naturlige negl består af keratin ligesom dit hår. CND har med udviklingen af RescueRXx™ fundet en metode til at tilføre og deponere keratinprotein (udvundet af uld) i overfladen af svage eller ødelagte negle. Dette styrker neglens naturlige keratin og virker genopbyggende i de ellers døde keratinlag.

Hvordan bruger jeg CND RescueRXx™?
CND anbefaler at ryste RescueRXx™ inden påføring af produktet. For det bedste resultat påføres CND RescueRXx™ på rene, bare negle uden produkter som neglelak, CND Shellac™, Gele eller Akryl. Produktet masseres ind i hele neglen. Vær opmærksom på den frie kant, som også skal masseres. Anvendes i op til 4 uger alt efter hvor stor skaden er.

Hvor ofte skal jeg bruge CND RescueRXx™?
For det bedste resultat bør CND RescueRXx™ anvendes mindst 2-3 gange dagligt på rene, bare negle uden neglelak eller tilsvarende.

Vil CND RescueRXx™ virke på alle typer af negleproblemer?
Nej, RescueRXx™ virker ikke på alle typer af negleproblemer. Den vil fx ikke virke på neglesvamp, infektioner, udvoksninger eller tilsvarende problemer.

Hvilke typer af negleskader virker CND RescueRXx™ så på?
CND RescueRXx™ er designet til at behandle negle der er tynde, svage, splitter, deler sig i lag eller har hvide pletter grundet skader eller slag.

Hvad forårsager skader på neglen?
Ofte skyldes skader på naturneglen slag, forkert aftagning af neglelak/gelé/akryl eller forkert anvendelse af fil, men det kan også skyldes miljømæssige faktorer som fx dehydrering efter brug af opløsningsmidler eller gamle skader i matrix, hvor den naturlige produktion af neglen finder sted.

Hvor hurtigt kan jeg forvente at se resultater?
De kliniske resultater viser at 80 % af alle testpersoner oplevede forbedring allerede efter en uges brug, men der kan gå fire uger inden resultaterne viser sig fuldt ud. Resultaterne vil variere fra person til person, og er i alle tilfælde afhængige af korrekt og regelmæssig brug 2 – 3 gange dagligt.

Hvilke typer af resultater kan jeg forvente af RescueRXx™?
Efter 4 ugers brug af CND RescueRXx™ viser de kliniske test at 80 % oplevede færre knæk og 73 % oplevede en reduceret delamination (negle der deler sig i lag).

Indeholder CND RescueRXx™ naturligt keratinprotein?
Ja, RescueRXx™ indeholder naturligt keratinprotein, der er udvundet af uld.

Dette produkt føres i 7 ml. 69 kr. og 15 ml. 229 kr.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>