Spraytanning

Vi tilbyder spraytan til både mænd og kvinder.

Spraytan er den sunde måde at blive brun på. Ønsker du en lækker solbrun kulør, men samtidigt at passe på din hud, det er muligt med spraytan. Vi bruger mærket California Tan som er ubetinget verdens største producent af bruningssystemer og produkter til UV-fri selvbruning.
California Tan er placeret som en af verdens mest anerkendte producenter når det gælder kvalitet, effekt og kundetilfredshed. Spraytan er hurtigt, effektivt og uskadeligt!

I selvbrunere er det vigtigste indgrediens DHA. DHA er et stof der findes i sukkerrør, når DHA kommer i kontakt med Amino syrene fra vores hud sker der en kemisk reaktion og huden brunes.  Efter en Spraytan behandling kan huden virke lidt klistret eller sticky og det er simpelthen sukkeret fra Sprayen. Man kan sige huden er blevet sukker glaseret. Spraytan er et brunings produkt og kan ikke anvendes som et solbeskyttende middel. Spraytan giver huden fugt og farve men beskytter altså ikke mod solens UV stråler.

Behandlingen:

Du ankommer til skønheds klinikken, i spraytan kabinen får du selvklæbende slippers på, en badehætte for at undgå misfarvning af håret med spraytan, samt et par engangs trusser/underbukser på. Herefter skal du smørres ind i en særlig spraytan barriere creme, men kun i håndflader, fødder, knæ, albuer og evt. navle og læber. Spraytan bruner nemlig mere hvor huden er særlig tør. Spraytan væsken trænger igennem huden og efterlader en flot naturlig bruning uden skjolder og striber. Spraytanningen udføres af vores professionelle behandlere.

Forberedelse:

Det er alfa omega for et smukt og jævnt resultat at du har forberedt dig ordenligt. Dagen før eller om morgenen, inden  du skal have din spraytanning, skal du have badet og peelet kroppen med en loofah handske eller scrub.  Det er vigtigt for både resultat og holdbarhed at en spraytan behandling bliver udført på nye hudceller. Så sørg for at skrubbe dig godt over ALT inden din spraytan behandling og undlad at smøre huden ind i creme. Farven du udvikler efter din Sparytan sidder kun i de 2 yderste hudlag. Med en rigtigt god peeling kan du holde din flotte nye hudfarve lækker og jævn i længere tid. Ligeledes undgå makeup, deodorant eller parfume. Det er en god ide at tage løst mørkt tøj på, da guide farven fra sprayen godt kan smitte lidt af på tøjet. Dette kan dog nemt gå af i vask. Sæt håret op så nakke og skuldre er frie. Et lille tip er at få lagt Shellac på hænder og fusser hos os forinden så neglene ikke brunes af Spray Tan’en.(Til Damerne) hvis du vil have det absolut bedste spraytan resultat så undgå at tage bh på hjem fra klinikken. Huden slides ofte af bh stropper.

For at få længere tids glæde af behandlingen, er det muligt at købe vedligeholdelses produkter med hjem. Huden syner langt pænere med daglig peeling og fugt. Du kan tage bad efter ca. 8 timer, her vil bruningen være nået sit max. Husk det kun er guide farve du skyller af, så vask dig godt. Din rigtige spraytan farve har din hud selv dannet. Nu er du lækker brun, faktisk lige så brun som 5 gange i solarie, men her er det brun på den sunde måde.